Samen Horen, zien en… bewegen

Het heeft niet mogen zijn dit jaar… het uniek spiritueel event in de Basiliek met gezangen, rituelen, meditatie, beweging en ontmoeting vanuit de verschillende levensbeschouwingen kon wegens corona niet plaatsvinden tijdens de wereldnovembermaand van Halle dit jaar.
Wel ging ik op ontdekking bij elk van hen, op wereldreis… in Halle, zeg maar. Wat een rijkdom en dat op amper een paar kilometer van mijn voordeur!

Veel leesplezier!

In het kader van de wereldnovembermaand in Halle van 2020, het gezamenlijk initiatief van het ZenBoeddhistisch Centrum Halle, de Integratieraad van de Stad Halle en Weer een IDee heb ik alle levensbeschouwingen actief in Halle bezocht. Het raakte mij zo, dat ik er columns over schreef. De laatste 3 maandagen van december 2020 zijn ze op de lokale sociale media verschenen.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!